Bekijk de beschikbaarheid
  • Gasselterstraat 9 - 9533 PC Drouwen (Drenthe)

Groepsaccommodatie De Goudvink

Groepsaccommodatie De Goudvink

Groepsaccommodatie De Goudvink

De Goudvink

Groepsaccommodatie De Goudvink is de accommodatie welke geschikt is voor groepen tussen de 40 en 63 personen. De entree van het gebouw bevindt zich in de centrale woonkamer welke gezellig is ingericht met comfortabele zitplaatsen, een tv en een whiteboard. Vanuit de woonkamer kunt u naar de zit- & eetzaal (met toegang naar de keuken) of naar de vleugels met slaapkamers en de badkamers. Een vleugel heeft nog extra toiletten en de andere vleugel beschikt over een ruime garderobe.

De Goudvink is ingericht op het ontvangen van groepen tussen de 40 en 63 personen en is dus voorzien van genoeg inventaris om voor 63 personen te kunnen koken en de tafels te kunnen dekken. Ook de slaapkamers zijn ingericht op de grote van de groepen, de twaalf slaapkamers zijn onderverdeeld in twee-, zes-, en achtpersoons slaapkamers.

De Goudvink is ingericht met duurzame materialen zonder in te leveren op comfort, kom dus met uw groep genieten op deze groene, duurzaame en comfortabele locatie midden in de Drentse bossen.

Beschikbaarheid

Wilt u weten of de door u gewenste periode nog vrij is ? Check dan hier de beschikbaarheid in de kalender.

Plattegrond

Meer weten over de exacte indeling van de Goudvink, bekijk dan hier de plattegrond.

Deze plattegrond geeft aan hoeveel personen er maximaal per slaapkamer kunnen overnachten en welke namen de kamers hebben, dit kan u helpen om van te voren een slaapkamer-indeling te maken.