Bekijk de beschikbaarheid
  • Gasselterstraat 9 - 9533 PC Drouwen (Drenthe)

Groepsaccommodatie De Koolmees

Groepsaccommodatie De Koolmees

Koolmees

De Koolmees

Groepsaccommodatie De Koolmees is een accommodatie die geschikt is voor groepen van 20 tot 43 personen. De entree van het gebouw bevindt zich in woon- eetkamer welke gezellig is ingericht met comfortabele banken en stoelen en een tv. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken of naar de vleugel met slaapkamers en de badkamers.

De Koolmees is ingericht op het ontvangen van groepen tussen de 20 en 43 personen en is dus voorzien van genoeg inventaris om voor 43 personen te kunnen koken en de tafels te kunnen dekken. Ook de slaapkamers zijn ingericht op de grote van de groepen, de tien slaapkamers zijn onderverdeeld in een-, twee-, vier- en zespersoons slaapkamers. Elke kamer is voorzien van een eigen wastafel met spiegel.

De Koolmees is ingericht met duurzame materialen zonder in te leveren op comfort, kom dus met uw groep genieten op deze groene, duurzame en comfortabele locatie midden in de Drentse bossen.

Beschikbaarheid

Wilt u weten of de door u gewenste periode nog vrij is ? Check dan hier de beschikbaarheid in de kalender.

Plattegrond

Meer weten over de exacte indeling van de Koolmees, bekijk dan hier de plattegrond.

Deze plattegrond geeft aan hoeveel personen er maximaal per slaapkamer kunnen overnachten en welke namen de kamers hebben, dit kan u helpen om van te voren een slaapkamer-indeling te maken.