Bekijk de beschikbaarheid
  • Gasselterstraat 9 - 9533 PC Drouwen (Drenthe)

Over ons

Over ons

Welkom op De Kwartjesberg

In 2007 zijn René en Charlotte van Wijk de trotse eigenaren geworden van Groepsaccommodatie De Kwartjesberg. En sinds begin 2017 is ook dochter Sabine toegetreden tot de V.O.F..

Sinds de aankoop in 2007 heeft de Familie van Wijk zichzelf als doel gesteld om, buiten zo gastvrij mogelijk, ook zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. René verteld: "Er zijn 2 zaken die wij vanaf dag één belangrijk vinden, dat zijn gastvrijheid en duurzaamheid. We willen dat onze gasten zich welkom voelen en zich vermaken op De Kwartjesberg. Maar daarbij vinden we het heel belangrijk dat toekomstige generaties ook kunnen genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft, dus vanuit die gedachtengang hebben wij ons gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Sinds 2007 is er al een hoop veranderd op De Kwartjesberg, van nieuw sanitair tot een nieuw dak en van nieuwe bedden tot nieuw servies, bijna alles heeft al een (duurzame) opfrisbeurt gehad. Maar het prachtige uitzicht blijft natuurlijk behouden.

2010 was het jaar dat De Kwartjesberg voor het eerst het gouden duurzaamheidscertificaat van Green Key in ontvangst mocht nemen, en in 2022 is dit dus ook voor de 12e keer op rij gelukt.

Anno 2022 zijn er nog genoeg plannen voor de toekomst, extra duurzame ontwikkelingen zoals warmtepompen liggen in het verschiet.

Benieuwd naar de accommodatie? Bel of mail gerust, of kom langs (graag wel even bellen/mail van te voren) en de familie verwelkomt u om meer te laten zien van De Kwartjesberg.

Graag tot ziens bij ons op De Kwartjesberg.

Familie van Wijk