Betaalbare groepsaccommodatie in het groene hart van Drenthe

Bel vrijblijvend voor meer informatie: (0599) - 56 42 00

Gezinsverblijf ten tijde van Corona

 

Corona laat ons allemaal anders nadenken over vakantie en samenkomsten. Onze groepsaccommodatie kan dan ook geen groepen ontvangen, maar met uw gezin (huishouden) bent u wel van harte welkom!

En hoe fijn is het om alle ruimte te hebben! Iedereen zijn eigen bankstel om op te relaxen en iedereen kan slapen in een eigen slaapkamer. Er zijn meerdere douches, dus wachten op een ander hoeft niet!

 

PINKSTEREN

Vrijdag 29 mei 10.00 uur t/m maandag 1 juni 16.00 uur.
Met het gezin lekker weg tijdens Pinksteren? Genieten op een prachtige plek in de natuur en lekker de ruimte hebben? Boek dan de Koolmees: Ieder gezinslid kan relaxen op zijn eigen bankstel en iedereen heeft de beschikking over een eigen slaapkamer. Natuurlijk zijn handdoekpakketen, beddengoed en keukendoekenpakket inbegrepen.

De Koolmees is normaal een groepsaccommodatie voor 30 personen, maar door de hele situatie rondom Corona mag er nu maar één gezin in het gebouw en heeft u dus alle ruimte voor uzelf.

U boekt de Koolmees van donderdag 21 mei 10.00 uur t/m zondag 24 mei 16.00 uur. Voorwaarden is dat het gezin dat komt normaal gesproken met elkaar in één huis woont en dus één huishouden is, dit conform de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent tevens dat u alleen mag komen als niemand verkouden is en u geen koorts heeft, om dit te bevestigen zullen we woensdagavond even telefonisch contact hebben, wederom conform de richtlijnen van het RIVM.

De prijs bedraagt €650,- voor dit Pinksterweekend, dit is inclusief beddengoed en handdoekenpakket voor alle gezinsleden. Tevens ontvangt u een keukendoekenpakket zodat ook dat verzorgd is. De eindschoonmaak zit ook in de prijs, het enigste wat u hoeft te doen is het gebouw bezemschoon achter te laten.
 

WEEKEND

Vrijdag 18.00 uur t/m zondag 16.00 uur.
Met het gezin lekker een weekendje weg? Genieten op een prachtige plek ik de natuur en lekker de ruimte hebben? Boek dan de Koolmees: Ieder gezinslid kan relaxen op zijn eigen bankstel en iedereen heeft de beschikking over een eigen slaapkamer. Natuurlijk zijn handdoekpakketen, beddengoed en keukendoekenpakket inbegrepen.

De Koolmees is normaal een groepsaccommodatie voor 30 personen, maar door de hele situatie rondom Corona mag er nu maar één gezin in het gebouw en heeft u dus alle ruimte voor uzelf.

U boekt de Koolmees van vrijdag 18.00 uur t/m zondag 16.00 uur, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voorwaarden zijn dat het gezin dat komt normaal gesproken met elkaar in één huis woont en dus één huishouden is, dit conform de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent tevens dat u alleen mag komen als niemand verkouden is en u geen koorts heeft, om dit te bevestigen zullen we donderdagavond even telefonisch contact hebben, wederom conform de richtlijnen van het RIVM.

De prijs bedraagt €450,- voor een weekend, dit is inclusief beddengoed en handdoekenpakket voor alle gezinsleden. Tevens ontvangt u een keukendoekenpakket zodat ook dat verzorgd is. De eindschoonmaak zit ook in de prijs, het enige wat u hoeft te doen is het gebouw bezemschoon achter te laten.

 

EXTRA'S

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, kunt u een aantal extra's bijboeken, voor de prijzen bel of mail gerust.

Warme broodjes, ontbijt, lunch, diner en/of een beamer.

 

BOEKEN

Heeft u intresse bel dan direct met De Kwartjesberg - 0599 - 56 42 00 of stuur een mailtje naar

Meer informatie: 0599 - 56 42 00