Betaalbare groepsaccommodatie in het groene hart van Drenthe

Bel vrijblijvend voor meer informatie: (0599) - 56 42 00

Groepsaccommodatie De Goudvink

De Goudvink - tot 63 personen - 12 slaapkamers

De Goudvink is de accommodatie welke geschikt is voor groepen tussen de 40 en 63 personen met een ruim en gezellig woonkamer waar u een mooi uitzicht heeft op de bosrijke omgeving waar het gebouw in gelegen is. Het gebouw heeft twaalf slaapkamers, welke onderverdeeld zijn in twee-, zes-, en achtpersoons slaapkamers. Het gehele gebouw is voorzien van centrale verwarming. In de woonkamer zijn een tv en whiteboard aanwezig met genoeg comfortabele zitplaatsen. En ook aan de internetliefhebbers is er gedacht, want er is gratis Wifi.


De Eetzaal

De Goudvink beschikt over een aparte en multifunctionele eetzaal die zo ingericht kan worden dat er met ruim honderd personen gegeten kan worden. Vanuit de eetzaal kunt u via de schuifpuien zo naar het terras met de barbecue. De eetzaal is ook uitermate geschikt voor allerlei spelletjes waarbij sjoelen altijd een favoriet is. Daarnaast is de eetzaal ook de plek waar een beamer met scherm hangen om presentaties te kunnen geven of om films te kijken.


De Keuken

De keuken is volledig ingericht op het koken voor grote groepen. Er staat een achtpits gasfornuis, met twee aparte ovens, een kleine magnetron, twee koelkasten en een vriezer. Al het serviesgoed is in 63 delen aanwezig. Ook kunt u uw groep geheel of gedeeltelijk laten verzorgen door het culinaire team van de Kwartjesberg, voor de mogelijkheden klikt u hier.


De Slaapvleugels

De Goudvink beschikt over twee vleugels met slaapkamers. Deze zijn onderverdeeld in twee, vier, zes en achtpersoonskamers. Achterin de slaapvleugels zijn nette badkamers te vinden die recentelijk zijn verbouwd.


Bekijk plattegrond

Meer informatie: 0599 - 56 42 00