Betaalbare groepsaccommodatie in het groene hart van Drenthe

Bel vrijblijvend voor meer informatie: (0599) - 56 42 00

Groepsaccommodatie De Koolmees

De Koolmees is een accommodatie die geschikt is voor groepen van 20 tot 43 personen. Deze accommodaties beschikt over een gezellige woonkamer met eettafels en een comfortabele zithoek met tv, met uitzicht op de prachtige natuur. Het gebouw heeft tien slaapkamers, deze zijn onderverdeeld in een-, twee-, vier- en zespersoons slaapkamers. Elke kamer is voorzien van een eigen wastafel met spiegel. Het gehele gebouw is voorzien van centrale verwarming. En ook aan de internetliefhebbers is er gedacht, want er is gratis Wifi.


 

De Slaapvertrekken

De ruime slaapvertrekken bieden plaats voor een, twee, vier of zes personen. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel met spiegel.


De Woonkamer

De woonkamer in de Koolmees biedt plaats aan genoeg tafeld om gezellig met de hele groep de maaltijden te nuttigen. Daarnaast heeft de woonkamer ook een comfortabele zithoek met tv en whiteboard. De relaxe zithoek biedt toegang geeft tot het terras met barbecue. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties en meerdaagse workshops.


Keuken

De ruime keuken is volledig ingericht op het koken voor grote groepen. In de keuken staat een groot zespits gasfornuis met een oven en er staan een magnetron, koelkast en vriezer en natuurlijk is het servies 43-delig aanwezig. Maar heeft u geen zin of tijd om te koken? Dan kan uw groep zich geheel of gedeeltelijk laten verzorgen door het culinaire-team van De Kwartjesberg. Voor de mogelijkheden klikt u hier.


Bekijk plattegrond

Meer informatie: 0599 - 56 42 00