Bekijk de beschikbaarheid
  • Gasselterstraat 9 - 9533 PC Drouwen (Drenthe)

De Kwartjesberg Activiteiten

De Kwartjesberg Activiteiten

Activiteiten

Op het terrein van De Kwartjesberg en in de omgeving is van alles te beleven. In arrangementen, maar ook op eigen gelegenheid kunt u genieten van wandelen tot klootschieten en van speuren door het bos tot boerenbosgolf. Hieronder staan alle activiteiten die aangeboden worden, maar in overleg is er heel veel mogelijk!

Deze activiteiten zijn alleen bij te boeken door gasten die overnachten bij Groepsaccommodatie De Kwartjesberg.

Klootschieten

Klootschieten

Wat is klootschieten: Een kloot is een houten bal die verzwaard is met lood, doel is om met deze bal of kogel een parcours af te leggen in zo min mogelijk worpen.

Met hoeveel personen te spelen: Je speelt met minstens 2 teams, een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers, het team met de minste worpen wint!

Geschikt voor: Alle leeftijden

Kosten: € 1,- p.p

Wat je per groep krijgt: één kloot en een scoreformulier op bordje met potlood.

Boeren-bos-golf

Boeren-bos-golf

Over het Boeren-bos-golven: Boerengolf is golfen met een club met aan het slagdeel een klompje, dit maakt het recht vooruit slaan een hele uitdaging! Door het bos is een parcours uitgezet en wie dit met de minste slagen aflegt heeft gewonnen.

Met hoeveel personen te spelen: Je speelt met minstens 2 teams, een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers, het team met de meeste antwoorden goed wint!

Geschikt voor: Alle leeftijden

Kosten: € 2,50 p.p. met een minimum van 15 personen.

Wat je per groep krijgt: één bal voor de groep en per persoon een eigen boerengolfstok

Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse Spelletjes Caroussel

Over de Oud Hollandse spelletjes carrousel: Een echte avond (of ander dagdeel) gezellig oud Hollandse spelletjes. In kleine groepjes wordt er gestreden naar de titel "Meester Oud Hollands" De groepjes gaan zaklopen, blikgooien, sjoelen, touwtje springen, en nog diverse andere 'oude' spelletjes.

Met hoeveel personen te spelen: Te spelen in teams van maximaal 4 personen, met een minimum van 15 personen, de groep met de hoogste score wint!

Geschikt voor: Vanaf 8 jaar

Kosten: € 3,- p.p. met een minimum van 15 personen.

Wat je per groep krijgt: onbeperkt gebruik van alles spellen voor de gehele groep gedurende 2,5 uur.