Bekijk de beschikbaarheid
  • Gasselterstraat 9 - 9533 PC Drouwen (Drenthe)

Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Van een inspirerende netwerkmeeting tot een meerdaagse teambuilding en van een informeel overleg tot een “gewone” vergadering; De Kwartjesberg is een inspirerende plek voor uw zakelijke bijeenkomst. U heeft de keuze uit een aantal zalen, zowel formeel als informeel welke voorzien zijn van moderne faciliteiten als beamers en draadloos internet. De Kwartjesberg is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gehele complex is gelegen midden in het bos, en biedt een oase van rust en privacy. Met goed weer is de vergadering zonder probleem onder de zon voort te zetten en het team van De Kwartjesberg staat altijd voor u klaar.

Duurzaam vergaderen

Naast dat De Kwartjesberg midden in het bos ligt is dit een duurzame plek die al sinds 2010 in het bezit is van het Gouden Green Key Certificaat en dus veel doet om haar ecologische footprint te verkleinen. Dit ziet u ook terug in de vergaderarrangementen, kernwoorden zijn: duurzaam, lokaal, fairtrade, biologisch en huisgemaakt. Denk dus aan fairtrade koffie, huisgemaakte cake, biologische lunch en duurzame frisdrank.

Wilt u meer weten over de duurzame keuzes van De Kwartjesberg, kijk dan hier.

Meer informatie over zakelijk bezoek...

als u meer wilt weten over de vergaderlocaties/zalen, vergaderarrangementen, vergaderbreaks, vergaderen & overnachten of vergaderen met activiteiten, download dan hier de brochure.